Instalco on yksi Pohjoismaiden johtavista asennus- ja palvelualan yrityksistä. Se perustettiin vuonna 2014 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa.

Yritys tarjoaa laajan valikoiman asennuspalveluita, jotka kattavat LVI-tekniikan (lämmitys, vesi, ilmastointi), sähköasennukset, sekä energia- ja ympäristöratkaisut. Instalco keskittyy tarjoamaan palveluitaan pääasiassa rakennusalalla, mutta myös teollisuudessa ja julkisella sektorilla.

Palvelut ja Toimialueet

Instalcon toiminta kattaa laajasti erilaiset asennus- ja huoltotyöt. Sen palveluksessa on laaja joukko ammattilaisia, jotka toteuttavat monimutkaisia projekteja niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin. Yritys on tunnettu korkeasta laadusta ja tehokkuudesta, ja se on nopeasti kasvanut yhdeksi alansa arvostetuimmista toimijoista Pohjoismaissa.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Instalco on listattu Tukholman pörssissä, ja sen osaketunnus on “INSTAL”. Instalcon osakkeet ovat olleet suosittuja sijoittajien keskuudessa, erityisesti sen vakaan kasvun ja laajentumisen myötä Pohjoismaiden markkinoilla. Yhtiön pörssilistaus on tarjonnut sijoittajille mahdollisuuden osallistua sen kasvuun ja hyötyä sen menestyksestä asennus- ja palvelualan markkinoilla.

Instalcon Tulevaisuuden Näkymät

Instalco jatkaa laajentumistaan ja kehittää palveluitaan vastaamaan asiakkaidensa tarpeita. Sen vahva asema Pohjoismaissa, yhdistettynä jatkuvaan panostukseen innovaatioihin ja teknologiaan, tekee siitä yhden alansa lupaavimmista yrityksistä. Instalco on sitoutunut kestävään kehitykseen ja asiakkaidensa tarpeiden ymmärtämiseen, mikä luo vankan perustan sen tulevalle kasvulle ja menestykselle.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment