Infinited Fiber Company, perustettu vuonna 2016, on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kestävien ja kierrätettävien tekstiilikuitujen tuotantoon. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa. Infinited Fiber on tunnettu ainutlaatuisesta teknologiastaan, joka mahdollistaa käytettyjen tekstiilien, selluloosan ja muiden selluloosapohjaisten materiaalien muuttamisen uudeksi, laadukkaaksi kuiduksi.

Sijainti ja Toiminta

Infinited Fiber keskittyy kehittämään ja kaupallistamaan innovatiivista kuituteknologiaansa, joka tukee kiertotalouden periaatteita ja edistää kestävää kehitystä tekstiiliteollisuudessa. Yhtiö työskentelee yhteistyössä vaatevalmistajien, muotibrändien ja muiden teollisuudenalojen toimijoiden kanssa tarjotakseen kestäviä ja ympäristöystävällisiä kuituratkaisuja.

Tuotteet ja Palvelut

Infinited Fiberin pääasiallinen tuote on Infinna™, uusiutuva ja kierrätettävä tekstiilikuitu, joka on valmistettu 100%:sti kierrätysmateriaaleista. Infinna™-kuitu on laadultaan ja ulkonäöltään samankaltainen kuin puuvilla, mutta se on tuotettu ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Yhtiön teknologia tarjoaa tekstiiliteollisuudelle ratkaisun vähentää riippuvuuttaan neitseellisistä raaka-aineista ja edistää materiaalien kierrätettävyyttä.

Pörssitiedot

Tietojeni mukaan Infinited Fiber Company ei ole tällä hetkellä listattu pörssiin. Yhtiö on houkutellut rahoitusta useista lähteistä, mukaan lukien yksityiset sijoittajat ja pääomasijoittajat, tukeakseen innovaatioitaan ja kasvustrategiaansa.

Infinited Fiber Osake

Vaikka Infinited Fiber Company ei ole listattu pörssiin, sen innovatiivinen lähestymistapa ja sitoutuminen kestävän kehityksen edistämiseen tekstiiliteollisuudessa ovat herättäneet kiinnostusta sijoittajien ja teollisuuden toimijoiden keskuudessa. Yhtiön teknologia ja Infinna™-kuitu tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia muuttaa tekstiiliteollisuutta ja edistää kiertotaloutta.

Infinited Fiberin rooli tekstiilikuitujen tuotannon uudistajana on merkittävä, ja sen kyky tarjota kestäviä, korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja on tehnyt siitä alan edelläkävijän. Yhtiö edustaa innovatiivisuutta, kestävyyttä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa ajattelua tekstiiliteollisuuden alalla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment