Incap perustettiin vuonna 1985 alun perin nimellä Teknoinvest. Vuonna 1992 yrityksen nimi muutettiin Incapiksi kolmen kehitysyhtiön fuusion myötä. Vuodesta 1997 lähtien Incapin osake on ollut listattuna Nasdaq Helsingissä​​​​.

Pääkonttori ja Toimipaikat

Incap on kansainvälinen elektroniikan valmistuspalvelujen tarjoaja, jonka pääkonttori sijaitsee Suomessa. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia Intiassa, Iso-Britanniassa, Virossa, Slovakiassa ja Yhdysvalloissa sekä hankintatiimi Hongkongissa​​​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Incap on globaali täyden palvelun tarjoaja elektroniikan valmistuspalveluissa. Yhtiön liiketoiminta kattaa laajan valikoiman elektroniikkatuotteiden valmistusta, ja se palvelee asiakkaita useilla eri teollisuudenaloilla​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Incapin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Osakkeen hinta, historiatiedot ja muut olennaiset tiedot ovat tärkeitä sijoittajille ja markkina-analyytikoille, jotka seuraavat yhtiön suorituskykyä pörssissä​​.

Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen Incapin historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista. Incap on kehittynyt merkittäväksi toimijaksi elektroniikan valmistuspalveluiden alalla ja sen osakkeet ovat keskeinen osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment