Herantis Pharma on suomalainen julkinen lääkekehitysyhtiö, joka pyrkii mullistamaan hoitoja kliinisiä tarpeita vailla oleviin sairauksiin. Yhtiö keskittyy erityisesti Parkinsonin taudin hoitoon tähtäävään tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tässä artikkelissa tarkastelemme Herantis Pharman perustamista, sijaintia, toimintaa ja osakkeen kaupankäyntiä pörssissä.

Perustaminen ja Sijainti

Herantis Pharma perustettiin vuonna 2008, ja sen perustajana toimi Henri Huttunen. Yhtiön toiminta on aktiivista, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

Herantis Pharma on kliinisen vaiheen bioteknologiayritys, joka kehittää sairauksia muuttavia hoitoja Parkinsonin tautiin. Yhtiön johtava tuote, HER-096, on kehittyneen pienmolekyylinen syntetinen lääkeaine, jolla pyritään hoitamaan tätä neurodegeneratiivista sairautta. Yhtiön tavoitteena on tarjota parempia hoitovaihtoehtoja kliinisiä tarpeita vailla oleville potilaille​​​​.

Osakkeen Kaupankäynti

Herantis Pharman osakkeet on listattu First North Growth Market Helsingissä. Osakkeiden listautumispäivä oli 11. kesäkuuta 2014, ja niiden kaupankäyntitunnus on HRTIS. Yhtiön osakkeiden ISIN-koodi on FI4000087861, ja valuuttana on euro (EUR). Yhtiö toimii terveydenhuoltoalalla ja sillä on yhteensä 16,941,594 osaketta​​.

Herantis Pharma edustaa innovatiivista lähestymistapaa lääkekehityksessä, keskittyen erityisesti neurodegeneratiivisten sairauksien, kuten Parkinsonin taudin, hoitoon. Yhtiö pyrkii kehittämään ja tuomaan markkinoille uusia, tehokkaita hoitovaihtoehtoja sairauksiin, joille nykyiset hoidot ovat riittämättömiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment