Heeros Oyj perustettiin vuonna 2000 ja se on erikoistunut pilvipohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa, ja sillä on toimipisteitä myös Jyväskylässä, Turussa sekä Delftissä Alankomaissa.

Toiminta ja Palvelut

Heeros tarjoaa monipuolisia ja täysin automatisoituja ratkaisuja laskujen skannaukseen, ostolaskujen käsittelyyn, matka- ja kululaskujen hallintaan, myyntilaskutukseen sekä sähköiseen arkistointiin. Yhtiön ohjelmistot mahdollistavat liiketoimintaprosessien digitalisoinnin talous- ja henkilöstöhallinnosta yrityksen resurssien suunnitteluun.

Heerosin SaaS-ratkaisut ovat modulaarisia, mikä mahdollistaa asiakkaille tarpeen mukaan valittavat toiminnallisuudet ja maksun vain käytetyistä palveluista. Yhtiön ohjelmistoja käytetään jo noin 16 000 yrityksessä yhdeksässä eri maassa, ja niillä käsitellään kuukausittain noin 500 000 laskua.

Pörssilistaus ja Osakkeen Tiedot

Heeros on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Yhtiön osakekoodi on HEEROS. Heerosin osakekurssi oli 4.00 EUR Helsingin pörssissä 10:44 EET:n aikaan.

Yrityksen Arvot ja Kulttuuri

Heerosin menestyksen avaintekijöitä ovat selkeät ja käyttäjäystävälliset ratkaisut, jotka on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa, sekä palveluhenkisyys, joka auttaa asiakkaita hyödyntämään kumppanuutta Heerosin kanssa täysimääräisesti. Yhtiö painottaa asiakkaiden tarpeiden kuuntelua, yhteistyötä, avoimuutta, markkinarakenteeseen keskittymistä, strategiaa ja tiimityötä.

Taloudelliset Tiedot

Heerosin liikevaihto vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla oli 5,7 miljoonaa euroa, ja bruttovoitto oli 4,9 miljoonaa euroa. Netotulos oli -323 000 euroa, ja käteisvarat olivat 277 000 euroa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment