Hansa Biopharma, perustettu vuonna 2007, on innovatiivinen biolääkeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Lundissa, Ruotsissa. Yhtiö on erikoistunut harvinaisten immunologisten sairauksien ja tilojen hoitoon, kehittäen elämää pelastavia ja muuttavia hoitoja.

Toiminta ja Tuotteet

Hansa Biopharma keskittyy ainutlaatuiseen vasta-ainetta hajottavaan entsyymiteknologiaansa. Ensimmäisen sukupolven IgG-hajottava entsyymi, imlifidaasi, on suunniteltu neutraloimaan IgG-vasta-aineita plasmassa ja kudoksissa yhden suonensisäisen hoidon avulla.

Yhtiö tutkii tämän molekyylin käyttöä harvinaisten tilojen hoidossa ja ehkäisyssä, kuten elinsiirroissa, autoimmuunisairauksissa, geeniterapiassa ja syövässä.

Kliiniset Tutkimukset ja Kehitys

Hansa Biopharma on toteuttanut useita kliinisiä tutkimuksia, mukaan lukien vaiheen 2 ohjelman munuaisensiirron AMR:ssä (siirrännäisen jälkeiset hylkimisreaktiot) ja Guillain-Barré-oireyhtymän vaiheen 2 ohjelman. Yhtiö on aloittanut myös kaksi uutta vaiheen 3 tutkimusta: munuaisensiirron eurooppalaisessa jälkimarkkinointitehokkuustutkimuksessa ja globaalissa vaiheen 3 tutkimuksessa anti-GBM-taudissa.

Pörssilistaus ja Osakkeen Tiedot

Hansa Biopharma on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä osaketunnuksella HNSA. Vuonna 2023 yhtiö ilmoitti suunnittelevansa uudelleenjärjestelyä vahvistaakseen pitkän aikavälin kilpailukykyään ja edistääkseen keskeisiä toimituksia. Tämän suunnitellun uudelleenjärjestelyn odotetaan johtavan noin 20-25% vähennykseen nykyisessä työvoimassa ja tuovan noin 75-85 miljoonan Ruotsin kruunun vuotuiset säästöt, kun se on täytäntöön pantu.

Yrityksen Visio ja Tavoitteet

Hansa Biopharma pyrkii auttamaan harvinaisista immunologisista tiloista kärsiviä potilaita elämään pitkiä ja terveitä elämiä. Yhtiö pyrkii kehittämään innovatiivisia, elämää pelastavia ja muuttavia hoitoja ja tuomaan ne laboratoriosta potilaan vuoteen viereen, pyrkien vastaamaan näiden potilaiden hoitamattomiin lääketieteellisiin tarpeisiin.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment