Glaston Oyj on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1870. Se juhli 150-vuotisjuhlaansa vuonna 2020. Alun perin metsäyhtiönä toiminut Glaston on kehittynyt maailman johtavaksi lasinjalostusteknologian yritykseksi​​.

Toiminta ja Tuotteet

Glastonin missio on tehdä asiakkaidensa lasista erinomaista. Yhtiö tarjoaa koneita, teknologiaa ja asiantuntemusta lasinjalostusprosessiin. Glaston on omistautunut auttamaan asiakkaitaan menestymään valitsemallaan lasinjalostuksen alueella.

Yhtiö on intohimoinen innovoimaan maailmanluokan teknologiaa, omistautuneita palveluita ja teknistä tukea. Tämä auttaa asiakkaita saavuttamaan korkeimman tuotannon energiatehokkuuden ja parhaan lopputuotteen laadun lasissa. Glaston tarjoaa asiantuntemustaan inspiroidakseen potentiaalia ja avaamaan uusia mahdollisuuksia lasin alalla​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Glastonilla on yksi osakeluokka, ja jokainen yhtiön omistamaton osake oikeuttaa yhteen ääneen yhtiökokouksessa sekä samansuuruiseen osinkoon. Glastonin osake ei omaa nimellisarvoa. Yhtiön osakkeet on rekisteröity arvo-osuusjärjestelmään​​. Glastonin osakkeen kaupankäyntitunnus on GLA1V, ja sen ISIN-koodi on FI4000369657​​. Glaston Oyj Abp:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Helsingin pörssissä, missä niiden hinta ilmoitetaan euroina​​.

Yhteenvetona Glaston Oyj on suomalainen yritys, joka on erikoistunut lasinjalostusteknologiaan. Sen yksi osakeluokka on noteerattu Helsingin pörssissä, ja yhtiö on tunnettu innovatiivisuudestaan ja korkealaatuisista tuotteistaan lasinjalostuksen alalla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment