Fodelia Oyj on suomalainen elintarvikealan holdingyhtiö, joka perustettiin vuonna 1979. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja se toimii aktiivisesti elintarviketeollisuudessa kasvattamalla ruoka-alan yrityksiä menestyviksi kansainvälisiksi tarinoiksi.

Toiminta ja Tuotteet

Fodelia Oyj:n tytäryhtiöt tarjoavat monenlaisia valmisruokia, välipaloja, erikoismakkaroita ja ratkaisuja ruokapalvelujen ulkoistamiseen.

Lisäksi yhtiöllä on verkkokauppa, jossa myydään valmisruokia. Fodelian liiketoimintaan kuuluvat myös Real Snacks Oy, joka valmistaa suomalaisista raaka-aineista perunalastuja ja välipaloja Oikia-brändin alla; Pita Factory Oy, joka valmistaa pitaleipiä ja välipaloja; sekä Fodbar Oy, joka on Fodelian ja Bravedon yhteisyritys tarjoten ratkaisuja ruokapalvelujen ulkoistamiseen. Fodelian tuotantolaitokset sijaitsevat Pyhännässä, Kokkolassa, Salossa ja Jokioisissa.

Pörssilistaus

Fodelia Oyj on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin, ja yhtiön osakkeiden tunnus on “FODELIA”. Osakkeen arvo ja sen suorituskyky Nasdaq Helsingissä ovat vaihdelleet markkinatilanteen mukaan.

Fodelia Oyj:n Osake

Fodelia Oyj:n osakkeen hinta oli 4,65 euroa, ja se on kokenut erilaisia muutoksia viime aikoina. Osakkeen arvo on nähty vaihtelevan markkinatilanteen ja yhtiön suorituskyvyn mukaan. Sijoittajat seuraavat tarkasti yhtiön kehitystä ja sen kykyä vastata kasvavaan kysyntään elintarvikealalla.

Fodelia Oyj jatkaa toimintaansa keskittyen innovatiivisiin ja laadukkaisiin elintarviketuotteisiin. Yhtiön panostus tuotekehitykseen ja markkinoiden trendien seuraamiseen on tärkeä osa sen liiketoimintaa ja kasvustrategiaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment