Yksi suosituimmista rahapeleistä Suomessa on kolikkopelit. Suomalaiset uhkapelaajat suosivat kolikkopelejä sellaisissa genreissä kuin Vampyyrit, Fantasia, Viikingit ja Rikos. 

Blood Moon Express by Kalamba Games

Tämän vampyyriaiheisen kolikkopelin tarjoaja kehitti vuonna 2019. Kolikkopelin volatiliteetti on korkealla tasolla, ja sen palautusprosentti on teoriassa 97,48 %. Parhaat nettikasinot 2024 ovat valmiita maksamaan voitot tästä kolikkopelistä välittömästi.

Pelaaja voi laittaa yhdelle pyöräytykselle 0,60 – 60 pelikolikkoa. Maksimivoiton suuruus yhden kierroksen aikana on 150 tuhatta krediittiä. Pelialue koostuu 6 rivistä ja 6 kiekosta. Voittoyhdistelmiä voi tehdä 60 suuntaan.

Peli tukee seuraavia lisäominaisuuksia: 

  • Ilmaiskierrokset.
  • Ryhmittäin putoavat kuvakkeet.
  • Wild-symboli.
  • Scatter-symboli.

Koneen budjettisymbolit ovat korttimaita – ruutu, hertta, risti ja pata sekä kuu, viikatemerkki ja torahammas. Niistä pelaaja voi saada palkinnoksi 3-40 pelikolikkoa. Keskipalkkaisia kuvakkeita ovat Ra:n silmä ja verilasi. Ne tuovat jopa 60 kolikkoa.

Kalliita kuvakkeita, joiden yhdistelmillä saa 15-500 kolikon palkinnon, ovat puukehikko ja koneen logo. Ensimmäinen symboli on myös Wild-symboli, ja se voi korvata muita symboleita ja auttaa luomaan voittoyhdistelmiä.

Book Of The Ages Gamomatilta

Toinen fantastinen vampyyri-aiheinen kolikkopeli, joka on tuotettu vuonna 2016. Pelin minimipanoksen suuruus on 0,50 kolikkoa ja maksimipanos, jonka käyttäjä voi laittaa pyöräytykseen, on jopa 6 kolikkoa.

Maksimivoiton suuruus pyöräytystä kohden yltää 30 tuhanteen krediittiin. Kolikkopelin varianssi on korkea, ja sen teoreettinen palautusprosentti on 96,15 %. Linjalla pelaaja voi panostaa 5-10 kolikkoa, ja kolikon arvoa voidaan säätää rajoissa 0,01-0,60. 

Budjettipelin kuvakkeet ovat pelikortit Jack, Queen, King ja Ace. Niiden kanssa muodostetut voittoyhdistelmät tuovat 3-60 kolikkoa. Keskipalkkaisten kuvakkeiden luokkaan kuuluvat mm: Lasi, Kynttilät, Kello, Kirja, Lepakko.

Edellä mainittujen kuvakkeiden yhdistelmistä peluri saa 3-1200 kolikkoa. Kannattavin symboli on miesvampyyri. Kirjakuvake on myös Wild ja Scatter samanaikaisesti, ja se korvaa muita kuvakkeita ja aktivoi bonusvaihtoehtoja.

Lisäominaisuuksista kolikkopeli tukee erikoissymboleita, ilmaiskierroksia ja tuplauspeliä. Jälkimmäinen on käytettävissä jokaisen voittokierroksen päätteeksi. Se antaa pelaajalle mahdollisuuden joko kasvattaa voittojaan entisestään tai menettää palkinnon.

Playstarilta Viking

Tämän kolikkopelin juoni pyörii menneiden aikojen urheiden skandinaavisten sotureiden – viikingien – ympärillä. Kolikkopeli kuuluu erittäin epävakaiden pelien kategoriaan, ja sen palautusprosentti on teoriassa 94,8 %. 

Pelialueella on 3 riviä ja 5 rullaa. Palkintoyhdistelmiä voi muodostaa 25 suuntaan. Yhdellä kääröllä voi voittaa korkeintaan 480 tuhatta pelikolikkoa.

Yhdellä pyöräytyksellä pelaaja voi laittaa 0,25 – 600 kolikkoa. Kolikon arvoa voidaan säätää välillä 0,01-1. Riville käyttäjä voi laittaa 1-24 kolikkoa. Pelissä on sellaisia bonusvaihtoehtoja kuin:

  • Ilmaisia kääröjä.
  • Wild & Scatter.
  • Pinotut kuvakkeet.

Pelin pääkuvakkeet on esitetty sormuksen, pullon, mallinuken, tytön ja viikinkien muodossa. Halvat kuvakkeet ovat pelikorttien muodossa. Kootun yhdistelmän maksimivoiton suuruus yltää 9 600 krediittiin.

Take The Bank Betsoftilta

Rikollisaiheinen kolikkopeli, jonka juoni kertoo pankkiryöstöstä. Se on kehitetty vuonna 2019. Koneen hajonta on keskitasoa, ja sen RTP on 96,10 %. Pelin maksimivoittojen suuruus kierrosta kohden on 100 tuhatta krediittiä.

Yhdellä pyöräytyksellä käyttäjä voi panostaa 0,20-20 pelikolikkoa. Pelialueella on 5 rullaa, jotka on sijoitettu 4 riville. Voitot muodostuvat 75 voittolinjalla.

Peli tukee seuraavia vaihtoehtoja: Riskipeli, Ilmaiskierrokset, Erikoissymbolit, Ryhmäsymbolit. Tärkeimmät symbolit on tehty sorkkaraudan, pommin, kassakaapin, setelin ja kultaharkkojen muodossa.

Houkuttelevin pelaajille näyttävät dynaamiset peliautomaatit, joissa on jännittävä juoni. Tällaisia peliautomaatteja löytyy sellaisten kehittäjien, kuten Kalamba Games, Gamomat, Playstar ja Betsoft, luettelosta.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment