Enphase Energy, Inc. on amerikkalainen energia-alan teknologiayritys, joka on perustettu vuonna 2006 ja jonka pääkonttori sijaitsee Fremontissa, Kaliforniassa. Yritys keskittyy aurinkoenergian mikroinverttereiden, akkuenergiavarastojen ja sähköautojen latausasemien kehittämiseen ja valmistukseen, pääasiassa asuinasiakkaille.

Tuotteet ja Toiminta

Enphase Energy on tunnettu innovatiivisista mikroinverttereistään, joiden kehitys on edennyt useiden sukupolvien kautta, kuten M215, M250 ja myöhemmin IQ-sarja, jotka parantavat energian tehokkuutta ja joustavuutta. Vuonna 2020 yhtiö lanseerasi Enphase Encharge -energiavarastojärjestelmän, tunnetaan myös nimellä IQ Battery, joka on suunnattu Pohjois-Amerikan ja Euroopan markkinoille.

IQ Battery käyttää litium-rautafosfaattiakkuja ja tarjoaa kaksi kapasiteettikokoonpanoa. Lisäksi yhtiö on laajentanut toimintaansa kodin energianhallintajärjestelmiin, mukaan lukien älykkään mikroverkon toiminnallisuus ja integraatio AC-kotigeneraattoreiden kanssa.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Enphase Energy, Inc. on listattu NASDAQ-pörssissä tunnuksella ENPH. Yhtiö on kasvanut merkittävästi perustamisestaan lähtien ja on nykyään yksi aurinkoenergian mikroinvertterijärjestelmien johtavista toimittajista maailmanlaajuisesti.

Enphase Energy:n laaja tuotevalikoima ja innovatiiviset ratkaisut, kuten IQ-sarjan mikroinvertterit ja energiavarastojärjestelmät, osoittavat yhtiön sitoutumisen uusiutuvan energian edistämiseen ja älykkään energianhallinnan mahdollistamiseen​​​​​​​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment