Enento Group on Pohjoismaissa toimiva tietopalveluyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1905. Yhtiö palvelee yhteiskuntaa tarjoamalla luotettavaa tietoa, joka on tärkeää päivittäisessä elämässä, kuten kodin ostamisessa tai liiketoiminnan kasvattamisessa. Enento Group kerää ja muuntaa tietoa älykkyydeksi ja tiedoksi, jota käytetään ihmisten, yritysten ja yhteiskuntien välisessä vuorovaikutuksessa.

Heidän digitaaliset palvelunsa, tiedot ja informaatio valtuuttavat sekä yrityksiä että kuluttajia heidän päivittäisissä päätöksentekoprosesseissaan, sekä rahoitus- että myynti- ja markkinointiprosesseissa. Enento Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa​​​​.

Palvelut ja Toiminta

Enento Group toimii Suomessa Asiakastieto- ja Emaileri-brändien alla, Ruotsissa UC-, Proff- ja Allabolag-brändien alla, ja Norjassa sekä Tanskassa Proff-brändin alla. Yritys tukee luottamuksen rakentamista arkipäiväisissä toiminnoissa tarjoamalla tietopalveluita. He palvelevat kuluttajia ja useita toimialoja, suurimpina rahoitus- ja pankkisektori sekä tukku- ja vähittäiskaupan alat ja asiantuntijapalveluyritykset​​.

Pörssitiedot

Enento Groupin vuotuinen liikevaihto oli vuonna 2022 167,5 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä oli keskimäärin 447 (FTE). Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä kaupankäyntitunnuksella ENENTO​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment