Enedo, aikaisemmin tunnettu nimellä Efore, on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä sekä standardoituja DC-virtajärjestelmiä, AC/DC-virtalähteitä ja LED-ajureita. Yhtiö perustettiin maaliskuussa 1975 Suomessa, ja sen pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Toiminta-alue

Enedo on erikoistunut korkealaatuisten sähköisten virtalähteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja tuotantoon kriittisille laitteille vaativissakin ympäristöissä. Yhtiön pääasialliset tuotekategoriat ovat LED-ajurit, virtalähteet ja virtajärjestelmät. Enedo palvelee laajaa teollisuuskirjoa, mukaan lukien rautatie-, lääketieteellinen, valaistus-, teollisuus- ja sotilasaloja.

Strategia ja Tavoitteet

Enedo on laajentanut globaalia toimintaansa neljälle mantereelle ja palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti. Yhtiön strategia keskittyy teollisten virtaratkaisujen kehittämiseen ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen. Enedon tavoitteena on sähköenergian uudelleenmuotoilu erilaisiin tarpeisiin sopivaksi – luoden luotettavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa sähköä.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Enedo listautui Helsingin pörssiin, ja yhtiön osakkeet poistettiin Nasdaq Helsingistä maaliskuussa 2023.

Yhteystiedot

Enedon pääkonttori sijaitsee osoitteessa Martinkyläntie 43, 01720 Vantaa, Suomi. Yhtiön myynti-, markkinointi- ja tutkimus- ja kehitystoiminnot sijaitsevat Suomessa ja Italiassa, ja yhtiöllä on myös myynti- ja markkinointiyksikkö Yhdysvalloissa.

Tämän tiedon pohjalta Enedo vaikuttaa olevan innovatiivinen yritys, joka on omistautunut sähköenergian tehokkaalle ja kestävälle hyödyntämiselle eri teollisuudenaloilla​​​​​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment