Endomines on suomalainen kaivosyhtiö, joka perustettiin vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, osoitteessa Ahventie 4 A, 02170 Espoo, Suomessa. Endomines keskittyy kestävään kultakaivostoimintaan, ja sen päätoimipaikka on Ilomantsin Pampalossa.

Yhtiö tuottaa kestävästi louhittua kultaa koru- ja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. Toiminnan ytimenä on Pampalon alueen kultatuotanto ja alueen ympärillä olevat kultavarannot​​​​.

Endominesin Toiminta Suomessa ja Yhdysvalloissa

Endominesin pääkonttori Espoossa huolehtii yhtiön johtamisesta, taloushallinnosta ja viestinnästä. Yhtiöllä on myös toimintaa Pampalossa, missä sijaitsevat sen kaivokset ja jalostuslaitos. Endominesilla on tutkimuslupa Itä-Suomessa kattamaan koko Karjalan kultalinja, sekä useita kaivoslupia tällä alueella​​.

Endomines Osakkeet ja Pörssilistaus

Endominesin osakkeet on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä. Osakkeen tunnus on ENDO ja sen ISIN-koodi on SE0018690059​​.

Yhtiön visio on tehdä Karjalan kultalinjasta yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä ja kestävimmistä kultatuotantoalueista, mikä heijastaa sen sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin ja läpinäkyvyyteen koko toimitusketjussa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment