EcoUp Oyj on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1979. Sen pääkonttori sijaitsee Oulussa, Suomessa. EcoUp on erikoistunut kestävän rakennusalan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Toiminta ja Tuotteet

Yritys kehittää, valmistaa ja myy rakennustuotteita ja raaka-aineita. EcoUp toimii kahdella liiketoiminta-alueella: Materiaalit & Palvelut sekä Kiertotalousteknologia. Yhtiö tarjoaa Ekovilla-lämmöneristemateriaaleja, kuten levyjä, puhallusvillaa, hermetiikkaa ja asfalttikuituja uudisrakentamiseen ja remonttiprojekteihin. Lisäksi EcoUp tarjoaa teknologioita rakennusjätteen uusiokäyttöön ja kierrätykseen.

Pörssilistaus

EcoUp Oyj on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. Yhtiön osakkeen tunnus on “ECOUP”, ja se on saatavilla kaupankäynnissä pörssissä.

EcoUp Oyj:n Osake

EcoUp Oyj:n osakkeen hinta ja suorituskyky Nasdaq Helsingissä ovat olleet vaihtelevia. Osakkeen arvo on nähty vaihtuvan markkinatilanteen ja yhtiön suorituskyvyn mukaan. Sijoittajat seuraavat tarkasti yhtiön kehitystä ja sen kykyä vastata kasvavaan kiinnostukseen kiertotalouden ratkaisuihin.

EcoUp Oyj jatkaa toimintaansa keskittyen ympäristöystävällisten ja kestävien ratkaisujen tarjoamiseen rakennusalalle. Yhtiön panostus kiertotalouteen ja innovatiivisiin tuotteisiin on merkittävä osa sen liiketoimintaa ja kasvustrategiaa​

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment