Duell Oyj, perustettu vuonna 1983, on suomalainen yritys, joka toimii powersports-alan jälkimarkkinoiden jakelijana Pohjoismaissa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Mustasaaressa, Ostrobotniassa, Suomessa. Duell tarjoaa laajan valikoiman teknisiä ja varaosia sekä henkilökohtaista varustusta, kuten vaatteita ja lisävarusteita, eri markkinoilla toimiville jälleenmyyjille Euroopassa.

Toiminta ja Tuotteet

Duellin tuotevalikoimaan kuuluu moottoripyörätuotteet, maastoajoneuvotuotteet (ATV), moottorikelkkatuotteet, polkupyörätuotteet ja merituotteet. Yhtiö tarjoaa yli 290 eri brändin tuotteita, mukaan lukien 19 omaa brändiä. Brändivalikoimaan kuuluvat muun muassa Alpinestars, Pirelli, Airoh, Oakley, Jobe ja Dunlop.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Duell Oyj on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä, ja sen osakkeiden kaupankäyntitunnus on DUELL. Yhtiön markkina-arvo oli noin 1,4 miljoonaa euroa, ja sillä oli noin 30,55 miljoonaa osaketta liikkeellä.

Talous- ja Osaketiedot

Duellin vuotuinen liikevaihto oli noin 118,83 miljoonaa euroa, mutta yhtiö raportoi nettotappiota, joka oli noin -2,83 miljoonaa euroa. Duell Oyj:n työntekijämäärä oli 238 henkilöä. Yhtiön osakkeiden arvo ja taloudellinen suorituskyky vaihtelevat markkinoiden mukaan, ja ne tarjoavat sijoittajille tietoa yrityksen taloudellisesta tilasta ja tulevaisuuden näkymistä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment