Dovre Group on luotettu globaali projektinhallinnan palvelujen tarjoaja. Yhtiö perustettiin vuonna 1983 ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa.

Nimensä mukaisesti, Dovre Group edustaa vankkaa ja pysyvää perustaa, jolla se tukee asiakkaitaan maailman haastavimpien projektien päätöksenteossa ja toteutuksessa. Yhtiö on erikoistunut projektihenkilöstön, johtamiskonsultoinnin ja uusiutuvan energian alueille.

Projektihenkilöstö: Globaalia Asiantuntemusta

Dovre Groupilla on yli 30 vuoden kokemus projektiammattilaisten tarjoamisesta suuriin investointiprojekteihin projektihenkilöstöliiketoiminta-alueellaan.

Yhtiö tarjoaa asiantuntijuutta laajalla alueella osaamisalueita ja toimialoja, varmistaen huolellisen valintaprosessin ISO 9001 -standardin mukaisesti​​.

Johtamiskonsultointi: Pohjoismaista Projektinhallintaa

Dovre Groupin johtamiskonsultointiliiketoiminta keskittyy Pohjoismaihin ja tarjoaa projektinhallinnan asiantuntemusta suurten investointiprojektien kehittämisessä ja toteuttamisessa. Yhtiö tukee asiakkaitaan projektin omistajuudessa, projektinhallinnassa ja sopimushallinnassa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla​​.

Uusiutuva Energia: Kestävän Tulevaisuuden Rakentaminen

Dovre Groupin uusiutuvan energian liiketoiminta-alue keskittyy uusiutuvien energiaratkaisujen, kuten tuulivoimapuistojen, aurinkovoimapuistojen ja perinteisten energiantuotantolaitosten muuttamiseen uusiutuvalla biomassapolttoaineella toimiviksi. Yhtiön tavoitteena on edistää ympäristön ja sosiaalisen kestävyyden tulevaisuutta​​.

Toimipisteet ja Taloudelliset Tiedot

Dovre Groupilla on toimistoja Kanadassa, Suomessa, Norjassa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa. Sen konsultit toteuttavat tehtäviä ympäri maailmaa. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 203 miljoonaa euroa ja sen käyttökate oli 8,5 miljoonaa euroa.

Projektihenkilöstön osuus liikevaihdosta oli 45 %, johtamiskonsultoinnin 9 % ja uusiutuvan energian 46 %.

Kaikilla liiketoiminta-alueilla vihreiden energiaprojektien osuus kokonaisliikevaihdosta oli 65 %​​​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Dovre Group osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä. Osakkeiden symboli on DOV1V. Yhtiön osakkeilla on vain yksi osakesarja, ja suurimpien osakkeenomistajien tiedot päivitetään kuukausittain​​.

Dovre Group on siis monipuolinen ja kansainvälinen toimija, jonka palvelut kattavat laajan kirjon projektinhallinnan eri osa-alueita ja joka panostaa merkittävästi uusiutuvan energian kehitykseen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment