Digitalist Group on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1994. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Digitalist Group tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita, kuten palvelumuotoilua, brändäystä, designia ja konsultointia. Vuonna 2018 yrityksellä oli toimipaikkoja useissa maissa, mukaan lukien San Franciscossa, Vancouverissa, Lontoossa, Tukholmassa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa​​.

Liiketoiminta ja Asiakkaat

Digitalist Groupin asiakaskunta on laaja ja monipuolinen, käsittäen niin suuret korporaatiot kuin pienemmät startup-yrityksetkin. Yhtiön asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Electrolux, Fortum, Volvo Group, Honda, Kone, Nokia, Pfizer, Spotify, Carlsberg, BillerudKorsnäs ja City Cruises​​.

Pörssitiedot

Digitalist Group on listattu Helsingin pörssissä (OMXH) tunnuksella DIGIGR. Yrityksen markkina-arvo oli 31.12.2017 noin 38,7 miljoonaa euroa​​. Digitalist Groupin osakkeen ISIN-koodi on FI0009008007​​.

Johtopäätös

Digitalist Group edustaa monipuolista ja kansainvälistä liiketoimintaa, tarjoten laajan valikoiman palveluita eri toimialoilla toimiville asiakkaille. Sen asema pörssiyhtiönä ja sen laaja asiakaskunta osoittavat yrityksen merkittävän aseman alallaan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment