Digia Oyj on perustettu vuonna 1991, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yritys toimii tietotekniikan alalla ja tarjoaa ratkaisuja, jotka keskittyvät mobiililaitteisiin ja reaaliaikaisiin tietojärjestelmiin. Digia on kasvanut merkittäväksi toimijaksi IT-sektorilla, ja sen palveluksessa työskentelee noin 1,460 ammattilaista.

Toiminta ja Tuotteet

Digia toimittaa tieto- ja viestintäteknologiaratkaisuja globaalisti. Yhtiön tarjoamat palvelut kattavat muun muassa Enterprise Resource Planning (ERP) ja taloushallinnon ratkaisut, digitaaliset palvelut ja integraatioratkaisut, sekä ohjelmistoratkaisut operatiiviseen ja liiketoiminnan hallintaan. Digian asiakaskunta on laaja ja kattaa monia eri toimialoja.

Pörssilistaus

Digia on listattu Nasdaq Helsingissä, ja sen osakkeen tunnus on DIGIA. Osakkeen noteeraus Helsingin pörssissä kuvastaa yhtiön kasvua ja asemaa markkinoilla.

Digia OSAKE

Digian osakkeet ovat kaupan Nasdaq Helsingin pörssissä. Yhtiö on tunnettu aktiivisesta roolistaan IT-alalla, ja sen osakkeet ovat olennainen osa Suomen pörssimarkkinaa.

Yhteenveto

Digia on merkittävä suomalainen IT-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiaratkaisuja. Sen toiminta ulottuu globaalisti, ja se on tunnettu erityisesti mobiililaitteisiin ja reaaliaikaisiin tietojärjestelmiin keskittyvistä ratkaisuistaan. Yhtiön kasvu ja kehitys pörssilistattuna yrityksenä korostavat sen asemaa teknologiamarkkinoilla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment