Deutsche Bank AG perustettiin vuonna 1870 Berliinissä, Saksassa. Alun perin pankki perustettiin tukemaan Saksan ulkomaankauppaa ja edistämään Saksan vientiä. Deutsche Bankin historia on ollut merkittävä osa Saksan finanssipalvelualan kehitystä, ja se on laajentanut toimintaansa kansainvälisesti vuosikymmenten aikana.

Toimipaikka ja Toiminta

Pankin pääkonttori sijaitsee Frankfurtissa, Saksassa. Deutsche Bank on monikansallinen investointipankki ja finanssipalveluyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien sijoituspankki-, yrityspankki-, varainhoito- ja yksityispankkipalvelut. Yritys toimii yli 58 maassa, ja sillä on vahva läsnäolo Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Pörssilistaus

Deutsche Bank AG on listattu sekä Frankfurtin pörssissä (FWB) että New Yorkin pörssissä (NYSE). Pankin osaketunnus Frankfurtin pörssissä on DBK ja New Yorkin pörssissä DB.

Taloudellinen Asema

Vuoden 2022 loppuun mennessä Deutsche Bankin vuosittainen liikevaihto oli 27,2 miljardia euroa, ja pankin nettotulo oli 5,7 miljardia euroa. Deutsche Bankin hallinnoimat varat (AUM) olivat 821 miljardia euroa, ja kokonaisvarat olivat 1,337 biljoonaa euroa.

Johto ja Strategia

Pankin toimitusjohtajana toimii Christian Sewing. Deutsche Bank on uudistanut liiketoimintamallinsa vuodesta 2019 lähtien, keskittyen kasvuun vahvuuksiensa kautta. Yhtiön kasvustrategian ytimenä on vahvistaa asemaansa ‘Global Hausbankina’.

Vastuullinen Toiminta

Deutsche Bank pyrkii toimimaan vastuullisesti ja kestävästi, positiivisesti vaikuttaen taloudelliseen kasvuun ja yhteiskunnalliseen edistykseen. Pankki tukee koulutusta, yrittäjyyttä ja yhteisöjä yhteiskuntavastuun kautta ja edistää taidetta, kulttuuria ja urheilua.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment