Credit Suisse, perustettu 5. heinäkuuta 1856 Alfred Escherin toimesta, aloitti toimintansa tukemalla Sveitsin rautatiejärjestelmän kehitystä. Se on toiminut merkittävässä roolissa Sveitsin talouden kehittymisessä, mukaan lukien maan sähköverkon ja Euroopan rautatiejärjestelmän rahoittamisessa.

1900-luvulla Credit Suisse laajensi toimintaansa vähittäispankkitoimintaan. Vuosien varrella se on kasvanut ja kehittynyt, ja esimerkiksi vuonna 1978 yhtiö teki yhteistyötä First Bostonin kanssa ja osti myöhemmin enemmistöosuuden pankissa. Credit Suisse on laajentanut toimintaansa useilla yrityskaupoilla, kuten Winterthur Groupin, Swiss Volksbankin, Swiss American Securities Inc.:n (SASI), ja Bank Leun hankinnalla.

Toiminta ja Palvelut

Credit Suisse tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten investointipankki- ja yksityispankkitoimintaa, varainhoitoa ja jaettuja palveluita. Yritys tunnetaan tiukasta pankkisalaisuudestaan ja asiakassuhteiden luottamuksellisuudesta. Se on myös yksi maailmanlaajuisesti järjestelmällisesti tärkeistä pankeista, toimien merkittävänä kauppiaana ja Forex-vastapuolena Yhdysvaltain Federal Reservelle.

Globaali Läsnäolo ja Uusimmat Kehitykset

Credit Suissen pääkonttori sijaitsee Zürichissä, Sveitsissä, ja sillä on toimistoja kaikissa suurimmissa talouskeskuksissa ympäri maailmaa. Maaliskuussa 2023, Credit Suissen omistukseen siirtyi UBS Group AG, joka osti Credit Suissen 3,25 miljardin dollarin kauppahinnalla. Tämä yrityskauppa valmistui kesäkuussa 2023.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Credit Suisse Group AG:n osakkeet ovat listattuna SIX Swiss Exchangessa. Yritys on tunnettu sijoittajilleen tarjoamistaan innovatiivisista ratkaisuista ja pitkäaikaisesta perinteestään finanssimarkkinoilla.

Credit Suissen historia kuvastaa sen kykyä sopeutua ja kehittyä ajan myötä, tarjoten monipuolisia palveluita ja säilyttäen asemansa yhtenä johtavista finanssipalveluyrityksistä maailmassa​​​​​​​​​​.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment