Cibus perustettiin uuden aikakauden geneettisen muokkauksen johtajaksi. Yhtiön visio oli luoda geneettisen muokkauksen teollisuus ilman GMO-teknologioihin liittyviä siirtogeenejä tai vierasta DNA:ta. Tavoitteena oli, että tuotteet olisivat erottamattomia luonnosta ja niitä säänneltäisiin samalla tavalla kuin perinteistä jalostusta.

Yhtiö pyrkii auttamaan viljelijöitä kohtaamaan ympäristön haasteita, kuten tauteja, rikkaruohoja ja tuholaisia, kestävämmällä tavalla vähemmällä kemikaalien, polttoaineen ja ympäristövaikutusten käytöllä​​.

Toiminta ja Tuotteet

Cibuksen keskittyy uuden sukupolven geeni-editoituihin piirteisiin. Näihin kuuluvat kasvin ominaisuudet (tai tiettyjä geneettisiä ominaisuuksia), jotka on kehitetty geeni-editoinnin avulla ja ovat erottamattomia perinteisen jalostuksen kehittämistä ominaisuuksista. Yhtiön ensisijaisena tavoitteena on suurempi tuottavuus kahdella kestävyyden kannalta kriittisellä alueella:

1) Tuottavuuspiirteet, jotka mahdollistavat viljelijöille suuremmat sadot ja vähemmän kasvinsuojelukemikaalien ja lannoitteiden käyttöä, ja

2) Kestävät ainesosat, jotka mahdollistavat suuryritysten korvata fossiilipohjaisia ainesosia tai sellaisia, joiden tuotanto lisää kasvihuonekaasuja​​.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Cibuksen osakkeet ovat listattu NasdaqCM:ssä, ja niiden kaupankäyntitunnus on CBUS. Yhtiön osakkeen hinta oli 12,70 dollaria markkinoiden avautuessa. Osakkeen aiempi sulkeutumishinta oli 14,00 dollaria, ja päivän aikana sen hinta vaihteli 12,61 ja 13,83 dollarin välillä. 52 viikon aikana hinta on vaihdellut 6,60 ja 38,85 dollarin välillä. Yhtiön markkina-arvo on 271,158 miljoonaa dollaria.

Viimeisimmän 12 kuukauden aikana tulos per osake (EPS) oli -9,27 dollaria, eikä yhtiöllä ole ilmoitettu tulevaa osinkoa. Yhtiön 12 kuukauden tavoitehinta on asetettu 22,00 dollariin​

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment