CapMan Oyj perustettiin vuonna 1989 Euroopassa kasvavan kiinnostuksen seurauksena listaamattomia yhtiöitä kohtaan. CapMan syntyi yhteistyössä suomalaisten pankkien KOP:n ja Pohjolan sekä Programatorin kanssa, ja se keskittyi aluksi listaamattomien yhtiöiden analysointiin. Yhtiön ensimmäiset työntekijät olivat Tuomo Raasio ja Ari Tolppanen​​.

Pääkonttori ja Toiminta-ala

CapMan Oyj:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yhtiö on tunnettu pohjoismaisena yksityisen pääoman hallinnan asiantuntijana, jolla on aktiivinen lähestymistapa arvonluontiin. CapMan tarjoaa laajan valikoiman sijoitustuotteita ja -palveluita ja on ollut yksi Pohjoismaiden yksityisen pääoman alueen pioneereista​​​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Yli 30 vuoden ajan CapMan on kehittänyt satoja yrityksiä ja kiinteistövarallisuutta, luoden merkittävää arvoa näille liiketoiminnan ja varallisuuden aloille. Yhtiö hallinnoi yksityisiä pääomasijoituksia, ja sen palveluvalikoima kattaa monipuolisesti sijoitusmahdollisuudet yksityisillä markkinoilla​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

CapMan Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Osakkeen reaaliaikainen hinta ja muut tärkeät tiedot ovat saatavilla Helsingin pörssin kautta, tarjoten arvokkaita näkemyksiä sijoittajille ja analyytikoille​​​​.

Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen CapMan Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista. CapMan on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Pohjoismaiden yksityisen pääoman hallinnassa, ja sen osakkeet ovat keskeinen osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment