Bittium on suomalainen teknologiayritys, joka erikoistuu viestintä- ja yhteysratkaisujen kehittämiseen. Yhtiö tarjoaa tuotteita ja palveluita useille eri toimialoille, kuten televiestinnälle, Internet of Thingsille (IoT) ja puolustusteollisuudelle. Bittiumin pääkonttori sijaitsee Oulussa, Suomessa.

Toiminnan Ydin ja Tuotteet

Bittiumin pääpaino on turvallisten viestintä- ja yhteysratkaisujen kehittämisessä. Yritys tarjoaa myös tietoturvaratkaisuja mobiililaitteille ja kannettaville tietokoneille. Lisäksi Bittium tarjoaa terveysteknologian tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat biosignaalien mittaamisen sairaalan ulkopuolella.

Pörssilistautuminen ja Osaketiedot

Bittium Oyj on listattu Helsingin pörssissä, ja sen osaketunnus on BITTI.HE. Yhtiön osakekurssi oli 4.1700 euroa viimeisimmän kaupankäyntipäivän päätteeksi. Bittiumin 52 viikon kurssivaihtelu on ollut 3.3050 eurosta 4.7350 euroon.

Yhtiön markkina-arvo on noin 147.977 miljoonaa euroa. Bittiumin osake on osa Helsingin pörssin markkinoiden dynaamista teknologiasektoria, tarjoten sijoittajille mahdollisuuden osallistua suomalaiseen innovaatio-osaamiseen​​​​.

Yhteenveto

Bittium edustaa suomalaista teknologiateollisuutta ja on erikoistunut turvallisiin viestintä- ja yhteysratkaisuihin, jotka palvelevat monenlaisia toimialoja aina puolustusteollisuudesta terveydenhuoltoon. Yhtiön sijoitus Helsingin pörssissä antaa sijoittajille mahdollisuuden tukea kotimaista teknologiainnovaatiota ja osallistua sen kasvuun.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment