Bioretec Oyj:n juuret ulottuvat 1970-luvulle, jolloin professori Pertti Törmälä aloitti tutkimuksen Tampereen teknillisessä yliopistossa.

Tämä tutkimus johti maailman ensimmäisten biohajoavien implanttien kehittämiseen ortopedisessa kirurgiassa. Vuonna 1985 perustettiin Bioscience Ltd., joka keskittyi biohajoavien ortopedisten lääketieteellisten laitteiden valmistukseen ja kaupallistamiseen​​.

Pääkonttori ja Toiminta

Bioretec Oyj:n pääkonttori sijaitsee Tampereella, Suomessa. Yhtiö on erikoistunut vahvojen, turvallisten ja luotettavien biohajoavien ja bioresorboituvien implanttien kehittämiseen, valmistukseen ja kaupallistamiseen lasten ja aikuisten ortopediassa.

Yhtiön tuotteet ovat käytössä maailmanlaajuisesti, ja ne jatkavat kehittymistään korkean kuormituksen kliinisiin sovelluksiin​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Bioretec Oyj:n osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella BRETEC. Yhtiön listautuminen pörssiin on tärkeä virstanpylväs sen kasvulle ja kehitykselle, ja se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön tulevaisuuteen ja innovaatioihin​​.

Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Bioretec Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista. Bioretec on noussut merkittäväksi toimijaksi biohajoavien ortopedisten implanttien kehityksessä, ja sen osakkeet ovat tärkeä osa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikkaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment