Billerud, aiemmin tunnettu nimellä BillerudKorsnäs, on merkittävä neitsytkuitupohjaisten paperi- ja pakkausmateriaalien toimittaja, jonka pääkonttori sijaitsee Solnassa, Tukholmassa, Ruotsissa.

Vuonna 1926 perustettu yritys yksinkertaisti äskettäin nimensä Billerudiksi palvellakseen paremmin kansainvälisiä asiakkaitaan ja sopeutuakseen laajentumisstrategiaansa Pohjois-Amerikkaan.

Toiminta

Lähes vuosisadan mittaisella historialla Billerud on vakiinnuttanut asemansa johtavana pakkausmateriaalien ja -ratkaisujen toimittajana sekä Ruotsissa että kansainvälisesti. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu erikoispapereita ja pakkausmateriaaleja, jotka on suunniteltu eri toimialoille, mukaan lukien elintarvike- ja terveydenhuoltoala. Billerudilla on yhdeksän tuotantolaitosta Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja se työllistää noin 6 100 henkilöä yli 13 maassa.

Osakemarkkinoiden Läsnäolo

Billerud on julkisesti noteerattu Tukholman pörssissä (XSTO) tunnuksella “BILL”, ja sillä on myös läsnäolo Lontoon pörssissä tunnuksella “0GWS”. Voit aina tarkistaa tuoreimman Billerud (BillerudKorsnäs) -osakkeen hinnan yllä.

Taloudellinen Suorituskyky

Taloudelliset tiedot korostavat Billerudin vahvaa toiminnallista suorituskykyä, joka on merkittävä tulovirta, jonka se on saanut monipuolisista tuotetarjouksistaan paperi- ja pakkausalalla. Yhtiön sitoutuminen kestävään kasvuun heijastuu myös sen taloudellisessa terveydessä, mikä osoittaa sen olevan vakaa ja luotettava toimija markkinoilla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment