BHG Group AB on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on kasvanut merkittäväksi toimijaksi verkkokaupan alalla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Malmössä, Ruotsissa. BHG Group työllistää noin 2 500 henkilöä ja on erikoistunut kodinparannukseen, arvo- ja premium-tuotteisiin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 13,4 miljardia Ruotsin kruunua​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

BHG Group keskittyy yhden ekosysteemin ympärille rakennettuun verkkoläsnäoloon, joka käsittää tuotteita, infrastruktuuria, asiantuntemusta ja palveluita. Yhtiö tarjoaa yli 100 000 tuotetta, joihin saatavilla myös asennuspalveluita, ja sen toiminta kattaa useita liiketoimintasegmenttejä​​. BHG Group on tunnettu siitä, että se yhdistää lyömättömän tuotevalikoiman älykkääseen teknologiaan, johtavaan tuoteasiantuntemukseen ja laajaan palveluvalikoimaan.

Osakkeet ja Pörssilistaus

BHG Group AB:n osake (BHG.ST) on listattu Tukholman pörssissä, ja sen kaupankäyntihinta oli viimeisimmän tiedon mukaan 12,23 Ruotsin kruunua​​​​.

Yhteenvetona BHG Group AB on kasvanut nopeasti yhdeksi johtavista toimijoista Pohjoismaiden verkkokauppa-alalla, tarjoten laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Yhtiö on listattu Tukholman pörssissä ja tunnetaan innovatiivisuudestaan ja laajasta tuotevalikoimastaan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment