Betsson AB, ruotsalainen online-uhkapelien tuottaja, perustettiin 3. joulukuuta 1963 Bill Lindwallin ja Rolf Lundströmin toimesta. Yhtiöllä on pääkonttori Maltalla, Ta’ Xbiexissä. Betsson on kasvanut merkittävästi vuosien varrella, laajentaen toimintaansa ja hankkien useita pelilisenssejä eri maissa.

Toimiala ja Tuotteet

Betsson tuottaa ja hallinnoi online-pelialustoja, jotka tarjoavat kasinopelejä, pokeria, bingoa, urheiluvedonlyöntiä ja raaputusarpoja. Yhtiön omistuksessa on yli 20 eri pelibrändiä, kuten Betsson, Betsafe ja NordicBet. Betsson on myös tehnyt merkittäviä yritysostoja laajentaakseen markkinapresenssiään.

Osakkeet ja Pörssilistaus

Betsson AB on listattu Nasdaq Stockholmin pörssissä, jossa se kaupataan nimellä BETS B. Yhtiön toiminta kattaa useita eri brändejä, ja se tarjoaa pelejä useassa maassa Euroopassa ja Keski-Aasiassa.

Betssonin OSAKE

Betssonin osake tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kasvuun online-pelialalla. Osakkeen tunnus Nasdaq Stockholmissa on BETS B, ja se on ollut osa yhtiön pitkäaikaista kasvustrategiaa markkinoilla.

Yhteenveto

Betsson on tunnustettu toimija online-pelialalla, joka on kasvanut perustamisestaan lähtien merkittävästi. Yhtiön monipuoliset pelituotteet, laaja brändiportfolio ja jatkuva laajentuminen uusille markkinoille tekevät siitä merkittävän toimijan alalla.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment