BE Group on kaupankäynnin ja palvelujen tarjoaja teräs- ja metalliteollisuudessa. Yhtiöllä on vahva markkina-asema valmistus- ja rakennusteollisuudessa Ruotsissa, Suomessa ja Baltian maissa. Tässä artikkelissa käsitellään BE Groupin perustamista, sijaintia, toimintaa ja osakkeen kaupankäyntiä pörssissä.

Perustaminen ja Sijainti

BE Group AB (publ) on perustettu ja sijaitsee Malmössä, Ruotsissa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Krusegatan 19B:ssä, ja sen yhteystiedot ovat saatavilla yrityksen verkkosivuilla​​​​.

Toiminta ja Tuotteet

BE Group on erikoistunut teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja palveluihin. Yhtiö palvelee pääasiassa valmistus- ja rakennusteollisuuden asiakkaita. Sen tarjoamat palvelut ja tuotteet kattavat laajan valikoiman terästeollisuuden tarpeita, mukaan lukien raaka-aineiden myynti ja toimitus​​​​.

Osakkeen Kaupankäynti

BE Group on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä 24. marraskuuta 2006 alkaen. Yhtiön osaketunnus on BEGR, ja se tarjoaa sijoittajille ja muille sidosryhmille ajankohtaista tietoa, joka edistää yhtiön oikeudenmukaista arvoa pörssissä​​.

BE Group on vakiinnuttanut asemansa teräs- ja metalliteollisuuden keskeisenä toimijana Pohjoismaissa ja Baltiassa, tuoden markkinoille laadukkaita tuotteita ja palveluita. Yhtiö jatkaa kasvuaan ja kehittymistään vastaamaan asiakkaidensa tarpeita.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment