BBS Bioactive Bone Substitutes Oyj, joka tunnetaan myös nimellä BBS, on ortobiologian alalla toimiva yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2003. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa, Suomessa, ja sillä on lääketieteellinen tuotantolaitos Reisjärvellä.

Toiminta ja Tuotteet

BBS keskittyy kehittämään uusia tuotteita monimutkaisten luunmurtumien ja luunparannusongelmien hoitoon. Yhtiön tavoitteena on tarjota seuraavan sukupolven lääketieteellisiä tuotteita ortopedisen kirurgian luuvammojen hoitoon. BBS on tunnettu erityisesti ensimmäisen kehittämänsä tuotteen, ARTEBONE® Paste -luunparannustahnan, osalta, joka on viimeisissä vaiheissa saamassa CE-merkinnän myyntiluvan saamiseksi EU-markkinoilla.

Pörssilistaus ja Osake

BBS on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa helmikuusta 2018 lähtien. Yhtiön osakekaupankäyntitunnus on BONEH.HE, ja se tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa innovatiiviseen ja kehittyvään yritykseen ortobiologian alalla.

Yhteenveto

BBS Bioactive on edelläkävijä ortobiologian alalla, ja sen tuotekehitys keskittyy parantamaan luunmurtumien ja -vammojen hoitomenetelmiä. Yhtiön pääkonttorin ja tuotantolaitoksen sijainti Suomessa vahvistaa sen asemaa kotimaisena innovaattorina. Sijoittajille BBS:n osakkeet tarjoavat mahdollisuuden osallistua tämän kasvavan ja dynaamisen alan kehitykseen.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment