Fastighets AB Balder on ruotsalainen kiinteistöyhtiö, joka perustettiin vuonna 2005. Yhtiön perustaja, Erik Selin, on tunnettu ruotsalainen liikemies ja kiinteistösijoittaja.

Balderin pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa. Yritys on kasvanut merkittävästi perustamisensa jälkeen, ja se on nykyään yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä, jolla on laaja portfolio asuin-, toimisto-, kauppa- ja hotellikiinteistöjä Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, sekä Britanniassa ja Saksassa.

Toiminta ja Tuotteet

Balder keskittyy kiinteistöjen omistamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen. Yhtiön strategiana on luoda pitkäaikaista arvoa sijoittajilleen keskittymällä laadukkaiden kiinteistöjen hankintaan ja kehittämiseen, sekä aktiiviseen kiinteistöjen hallinnointiin. Balderin kiinteistöportfolio kattaa laajan valikoiman kohteita:

  • Asuinkiinteistöt: Korkealaatuiset asunnot erinomaisilla sijainneilla.
  • Toimistotilat: Modernit toimistokiinteistöt, jotka palvelevat sekä pieniä että suuria yrityksiä.
  • Kauppakiinteistöt: Kauppakeskukset ja muut vähittäiskaupan tilat, jotka tarjoavat monipuolisia palveluja.
  • Hotellit: Hotellikiinteistöt strategisilla sijainneilla, jotka tarjoavat majoituspalveluja sekä liike- että vapaa-ajan matkailijoille.

Lisäksi Balder osallistuu uudisrakentamiseen ja kiinteistöjen kehittämishankkeisiin, jotka parantavat yhtiön kiinteistöportfolion laatua ja arvoa pitkällä tähtäimellä.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Balder on listattu Tukholman pörssissä (Nasdaq Stockholm), ja sen osakkeet käyvät kauppaa tunnuksella BALD B. Yhtiön pörssilistaus tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua sen kasvuun ja hyötyä Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoiden potentiaalista. Balderin osakkeen suorituskyky pörssissä heijastaa markkinoiden näkemyksiä yhtiön taloudellisesta tilasta, kiinteistöportfolion laadusta ja tulevaisuuden kasvunäkymistä.

Yhteenveto

Fastighets AB Balder on merkittävä toimija Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla, ja sen laaja ja monipuolinen kiinteistöportfolio tarjoaa vakautta ja kasvumahdollisuuksia sijoittajille. Yhtiön keskittyminen laadukkaisiin kiinteistöihin ja niiden aktiivinen hallinnointi sekä kehittäminen tukevat sen tavoitetta luoda pitkäaikaista arvoa osakkeenomistajilleen. Tukholman pörssissä listattuna Balder tarjoaa läpinäkyvän ja likvidin tavan sijoittaa Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoille.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment