AroCell AB, perustettu vuonna 2003, on innovatiivinen diagnostiikkayritys, joka keskittyy hematologisten pahanlaatuisten kasvainten, rintasyövän ja muiden kiinteiden kasvainten seurantaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Uppsalassa, Ruotsissa.

Toiminta ja Tuotteet

AroCellin pääfokus on kehittää, valmistaa ja myydä tuotteita ihmisen tymidiinikinaasi 1 (TK1) -pitoisuuden mittaamiseen veressä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa UBC® Rapid, joka on virtsarakkosyövän diagnostiikkaan ja seurantaan tarkoitettu pikatesti, TUBEX® TF, joka on nopea ja herkkä akuutin lavantaudin diagnostiikkatesti, ja TK 210 ELISA, joka on solujen kasvun biomarkkeri ja jota käytetään useiden kiinteiden kasvainten hoidon seurannassa.

Pörssilistaus

AroCell on listattu NASDAQ First North Growth Market -markkinapaikalla. Yhtiön markkina-arvo oli 100,4 miljoonaa kruunua ja osakkeen hinta 0,4 kruunua 8. joulukuuta 2023. AroCellin liikevaihto vuonna 2022 oli 37 miljoonaa kruunua.

Arocell OSAKE

AroCellin osakkeet tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa yritykseen, joka on erikoistunut syövän ja muiden vakavien sairauksien diagnostiikkaan. Yhtiö pyrkii olemaan ilmeinen valinta segmentissään markkinoilla, joilla se toimii, ja sen tuotteiden markkina on suuri. AroCellin koko huomioon ottaen sillä on merkittävä kasvupotentiaali.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment