Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, joka keskittyy kasviperäisiin ruokatuotteisiin ja jonka juuret ovat vahvasti suomalaisessa alkutuotannossa. Yhtiö perustettiin vuonna 1930, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Toiminta ja Tuotteet

Apetitin pääasialliset tuoteryhmät ovat pakastetut kasvistuotteet ja valmisruoat, kasviöljyt sekä rypsipuriste. Yhtiö rakentaa toimintansa kotimaisten raaka-aineiden ja kestävien käytäntöjen ympärille. Apetit pyrkii edistämään kestävää ruoantuotantoa ja ruokavalintoja, jotka tukevat ympäristön ja ihmisten hyvinvointia. Yhtiön toiminta kattaa koko arvoketjun, ympäristön hyvinvoinnista ihmisten hyvinvointiin.

Pörssilistaus ja Osake

Apetit on listattu julkisesti, ja sen osakkeet ovat kaupan Helsingin pörssissä. Yhtiön markkina-arvo oli 78,2 miljoonaa euroa ja sen vuoden 2022 liikevaihto oli 231,8 miljoonaa euroa.

Yhteenveto

Apetit on merkittävä toimija Suomen elintarviketeollisuudessa, joka keskittyy kestävän kehityksen mukaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin perustuviin tuotteisiin. Yhtiön toiminnan ydin on tarjota hyvää ruokaa kestävästi ja paikallisesti tuotettuna.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment