Aperam, perustettu vuonna 2011, on yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa. Yhtiö on erikoistunut ruostumattoman teräksen ja muiden erikoisterästen tuotantoon.

Toimiala ja Tuotteet

Aperam on globaali toimija ruostumattomassa, sähkö- ja erikoisteräksessä, ja sillä on asiakkaita yli 40 maassa. Yhtiö tuottaa erilaisia korkean lisäarvon tuotteita, mukaan lukien sähköteräs ja nikkeli-seokset. Tuotantokapasiteetti on keskittynyt kuuteen tuotantolaitokseen Brasiliassa, Belgiassa ja Ranskassa. Aperam on tunnettu myös ainutlaatuisesta kyvystään tuottaa ruostumatonta ja erikoisteräksiä biomassasta/hiilestä, mikä vähentää CO2-päästöjä. Lisäksi yritys harjoittaa aktiivisesti kierrätystä ja uusiutuvan energian käyttöä.

Markkina-arvo ja Pörssilistaus

Aperam on listattu useilla pörsseillä, mukaan lukien Amsterdam, Bryssel, Pariisi, Madrid ja Luxemburg. Vuoden 2022 loppuun mennessä sen markkina-arvo oli 2,4 miljardia euroa. Yhtiön osakkeen hinta oli tuolloin 32,9 euroa.

Taloudellinen Suorituskyky

Vuonna 2022 Aperamin liikevaihto oli 8,2 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut ympäristövastuuseen ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa kestävän kehityksen näkökulmasta.

Johto ja Organisaatio

Yhtiön johtoryhmään kuuluu puheenjohtaja Lakshmi Mittal ja toimitusjohtaja Di Maulo. Aperamilla on vahva johto ja se on sitoutunut kehittämään pitkän aikavälin strategioita sekä innovaatioita alallaan.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment