Anora Group Oyj perustettiin vuonna 2021, kun Norjan Arcus Group ja Suomen Altia Group yhdistyivät. Yhtiön juuret ulottuvat kahden merkittävän Pohjoismaisen alkoholijuomayhtiön historiassa, luoden vahvan perustan Anoran toiminnalle​​​​.

Pääkonttori ja Toiminta

Anora Group Oyj:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yhtiöllä on toimistot kaikissa Pohjoismaiden pääkaupungeissa, ja se työllistää noin 1 200 työntekijää Pohjois-Euroopassa, Ranskassa ja Saksassa​​​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Anora on johtava viini- ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu tunnettuja brändejä, kuten Koskenkorva, Linie, Larsen, Skagerrak, Chill Out, Ruby Zin ja Wongraven.

Anora on keskittynyt viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoille, tuoden korkealaatuisia tuotteita kuluttajille​​​​.

Pörssitiedot ja Osakkeet

Anora Group Oyj:n osakkeet ovat listattu Nasdaq Helsingissä tunnuksella ANORA. Yhtiön pörssilistaus on merkittävä askel sen kehityksessä ja tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua Anoran kasvuun ja menestykseen​​.

Tämä artikkeli tarjoaa kattavan yleiskatsauksen Anora Group Oyj:n historiasta, pääkonttorin sijainnista, liiketoiminnasta ja tuotteista sekä osakemarkkinoista.

Anora on noussut merkittäväksi toimijaksi Pohjoismaiden viini- ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla, ja sen osakkeet ovat tärkeä osa Nasdaq Helsingin pörssiä.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment