Alma Media on suomalainen mediayhtiö, joka on perustettu vuonna 1846. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sillä on toimipisteitä myös muualla Suomessa, kuten Oulussa ja Tampereella.

Toiminta ja Tuotteet

Alma Media on keskittynyt digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan. Yhtiö toimii neljällä liiketoiminta-alueella: Alma Markets, Alma Talent, Alma Consumer ja Alma Regions. Alma Markets tarjoaa rekrytointipalveluja, asumiseen liittyviä palveluita ja autopalveluita. Alma Talent julkaisee kauppa- ja talousmediaa sekä kirjoja, ja tarjoaa ammatillista kehitystä ja kasvupalveluita. Alma Consumer julkaisee kansallisia uutismedioita, kuten Iltalehti, sekä alueellisia sanomalehtiä ja tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita. Alma Regions keskittyy painettujen ja verkkomedioiden julkaisemiseen.

Osakkeiden Kaupankäynti

Alma Media on julkinen yhtiö, ja sen osakkeet ovat kaupan Nasdaq Helsingissä.

Taloudelliset Tiedot

Vuoden 2022 lopussa Alma Median liikevaihto oli 308,8 miljoonaa euroa, ja sen markkina-arvo oli 778,1 miljoonaa euroa 8. joulukuuta 2023 mennessä. Yhtiön nettotulos vuonna 2022 oli 71,9 miljoonaa euroa.

Alma Median palvelut ja tuotteet kattavat laajan kirjon median ja digitaalisten palveluiden alalla, mukaan lukien uutiset, elämäntyyli, matkailu, ruoka ja deittailu. Yhtiö on myös tunnettu painotuotteiden tuottajana, ja sen tuotantoyksikkö Alma Manu on osa kuluttajaliiketoimintaa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment