AFRY, aikaisemmin tunnettu nimellä ÅF Pöyry, on arvostettu kansainvälinen insinööri- ja konsulttiyhtiö, joka erikoistuu kestävien ratkaisujen tarjoamiseen eri teollisuudenaloille.

Perustettu rikkaalla historialla, AFRY on ansainnut maineen sitoutumisestaan innovaatioihin, ympäristönsuojeluun ja insinööritoiminnan erinomaisuuteen. Tässä artikkelissa syvennytään yrityksen perustamiseen, sen maailmanlaajuiseen läsnäoloon, ydintoimintoihin ja pörssinoteeraukseen.

Perustaminen ja Historia

AFRYlla on juuret kahdessa arvostetussa yrityksessä: ÅF (Ångpanneföreningen) ja Pöyry. ÅF perustettiin vuonna 1895 Ruotsissa, kun taas Pöyry perustettiin vuonna 1958 Suomessa.

Näiden kahden yrityksen yhdistyminen vuonna 2019 johti AFRY:n syntymiseen, yhdistäen yli vuosisadan insinööri- ja konsultointiosaamista. Tämä fuusio mahdollisti yrityksen kykyjen laajentumisen ja asiakaskunnan palvelemisen maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuinen Läsnäolo

AFRYlla on maailmanlaajuinen läsnäolo, ja sillä on toimistoja ja projekteja ympäri Eurooppaa, Aasiaa, Lähi-itää ja Amerikkaa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa, kuvastaen sen ruotsalaista alkuperää, mutta sen vaikutus ulottuu kauas Skandinavian ulkopuolelle. AFRY:n kansainvälinen jalanjälki mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen monipuolisilla insinööri- ja konsulttipalveluilla globaalilla mittakaavalla.

Ydintoiminnot ja Palvelut

AFRY on monialainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja ratkaisuja kestävän kehityksen tukemiseksi eri teollisuudenaloilla. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluvat:

  • Insinööri- ja Suunnittelupalvelut: AFRY tarjoaa insinööri- ja suunnittelupalveluita infrastruktuurille, teollisuuslaitoksille ja energiaprojekteille. Heidän asiantuntemuksensa kattaa kaiken konseptikehityksestä yksityiskohtaiseen suunnitteluun.
  • Konsultointi: AFRY tarjoaa strategista konsultointia ja neuvontapalveluita auttaakseen asiakkaita tekemään informoituja päätöksiä kestävyyteen, innovaatioihin, ja digitalisaatioon liittyvissä kysymyksissä.
  • Ympäristöpalvelut: Yritys on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja tarjoaa palveluita, jotka liittyvät ympäristövaikutusten arviointiin, uusiutuvaan energiaan ja resurssitehokkaisiin ratkaisuihin.
  • Digitalisaatio ja Innovointi: AFRY hyödyntää uusinta digitaalista teknologiaa tehostaakseen tehokkuutta ja innovaatioita eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien tekoälyn ja datan analysoinnin käyttö.
  • Energiaratkaisut: AFRY erikoistuu energiaratkaisuihin, aina uusiutuvista energiaprojekteista ja verkon optimoinnista ydinvoimaan ja energiatehokkuuden parantamiseen.

Pörssinoteeraus

AFRY on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä osakkeen tunnuksella “AFRY.”

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment