Admicom, perustettu vuonna 2004, on suomalainen pilvipohjaisten ERP-ratkaisujen edelläkävijä, joka palvelee erityisesti pieniä ja keskisuuria rakennus-, kiinteistötekniikka- ja valmistusalan yrityksiä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä, osoitteessa Vainonkatu 26 A 29, 40100 Jyväskylä, Suomi​​​​.

Liiketoiminta ja Tuotteet

Admicomin liiketoiminta keskittyy SaaS-pohjaisten (Software as a Service) ERP-järjestelmien (Enterprise Resource Planning), koulutuksen, konsultoinnin ja kirjanpitopalveluiden tarjoamiseen suomalaisille rakennus- ja kiinteistötekniikka-alan pk-yrityksille. Yhtiö tarjoaa kohderyhmilleen tehokkaimman ja monipuolisimman pilvipohjaisen palvelupaketin. Admicom tunnetaan erityisesti Adminet-nimisestä ERP-järjestelmästään​​.

Henkilöstö ja Toimipisteet

Admicom työllistää yli 240 ammattilaista ja sillä on toimistot Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa​​.

Taloudellinen Suorituskyky

Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli 31,6 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti (EBITDA) oli 14,1 miljoonaa euroa, mikä vastaa 45 %:a liikevaihdosta. Noin 90 % yhtiön liikevaihdosta muodostui toistuvista kuukausilaskutuksista, joista SaaS-laskutus kattoi noin 71 % ja kirjanpitopalvelut, jotka pääosin koostuvat toistuvista tuloista, noin 20 %. Loput 9 % liikevaihdosta muodostuivat asiakasintegroinnista, konsultointituloista ja muista tuloista​​.

Pörssilistaus ja Osakkeet

Admicom listautui pörssiin vuonna 2018, ja sen osakkeet ovat kaupan Nasdaq First North Growth Market Finland -listalla. Tämä listautuminen on osa yhtiön kasvustrategiaa, johon kuuluu myös henkilöstön rekrytointi ja yritysostot​​.

Admicom on osoittautunut merkittäväksi toimijaksi pilvipohjaisten liiketoimintaratkaisujen alalla Suomessa, ja sen vahva asema pk-yritysten ERP-ratkaisujen tarjoajana näkyy sen vakaassa taloudellisessa menestyksessä ja pörssilistauksessa.

What's your reaction?
Happy0
Lol0
Wow0
Wtf0
Sad0
Angry0
Rip0
Leave a Comment